čtvrtek 17. dubna 2014

Zelený puntíkatý čtvrtek...

...a mírně retardovaní králíčci...:)

Protože jsme s dětmi a chorobičkou již skoro týden doma a Velikonoce klepou na dveře, pocítila jsem nutnost vést děti k tradici alespoň trochu, a tak jsme se dali do výroby velikonočních králíčků /zajíčků/.

Obligátní roličky z toaletního papíru se jeví jako naprosto ideální pro každého začínajícího umělce :)
Jiřík již po pomalování první rolky odtušil, že se bude jen dívat a po pár minutách si odešel drandit s autem.

Eliška se do práce zakousla s vervou a polepila všechno, co šlo. Trochu se jí to sice trhalo a šmudlalo, ale i lehce ožbudlaný králíček může dělat Velikonoce :)

Naše první společná decoupage :)
Mým úkolem kromě řízení pracovních činností bylo nastříhat kraličí uši a nožky...od očička samozřejmě, toho bohdá nebude, abych si vyráběla nějakou šablonu....stejně bych to šmikla křivě :)


Pak už jsme jenom vybrali korálky na oči a čumáky, vše smontovali dohromady za pomocí tavné pistole a přikreslili fousy....tady bohužel až při čtvrtém králíkovi jsem chytla ten správný "tah", takže ti předchozí jsou tak jako lehce "divní" :)....ale můžu tvrdit, že to kreslila Eliška :)....Tak aspoň je každý z králíků svébytným a originálním jedincem.



Eliška už má jasno, který králík kam půjde, takže doma zůstane pouze jeden kousek :)...když ho pořádně obložím velikonočními vejci, tak to zcela odvede pozornost od švidravých očiček. :)

Tak veselé zelené Velikonoce! ... puntíkaté... :)


Žádné komentáře:

Okomentovat